CONCURS DE TAPES – DIUMENGE 20 DE NOVEMBRE 2022

L’Associació de Veïns de Sentfores – La Guixa convoca el segon Concurs de Tapes de Festa Major, que es farà el proper diumenge 20 de novembre a les 17h de la tarda al Centre Cívic

Inscripcions

Tots els participants al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció al Centre Cívic durant la Festa Major i fins 1 hora abans del concurs.

Bases del concurs

El Segon Concurs de Tapes de Festa Major es regirà per les bases següents. Qualsevol incidència que es pugui presentar serà resolta a criteri dels organitzadors. La  participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 1. Els participants han de ser majors d’edat (18 anys). Es permet la participació de menors si estan acompanyats d’un adult en tot moment.
 2. És indispensable inscriure’s durant el període d’Inscripcions establert. Les persones o equips no inscrits dins del termini no s’admetran a concurs.
 3. Cada participant ha d’elaborar quatre (4) racions de la tapa presentada a concurs en un temps màxim de 1 hora, a comptar des del moment en que l’organització anunciï l’inici del concurs.
 4. Tots els ingredients i els estris de cuina per preparar les tapes són a càrrec dels participants. L’organització proveirà 1 microones a compartir entre tots els participants. Al Centre Cívic no hi ha cuina; els participants hauran de portar l’elaboració feta de casa, i fer l’emplatat de la tapa al Centre Cívic.
 5. L’organització proveirà un sobre a cada participant on s’ha d’incloure el nom del participant, el nom de la tapa, la llista completa d’ingredients i el cost aproximat.
 6. Es valorarà el baix cost de l’elaboració, la presentació, l’originalitat, la qualitat culinària i l’ús de productes de proximitat.
 7. El jurat estarà format per tres cuiners sentforencs.
 8. El concurs concedirà un premi absolut: Premi a la millor tapa
 9. La valoració la farà el jurat entre totes les tapes admeses a concurs.
 10. Un cop lliurats els premis es farà un tast de les tapes elaborades al concurs.
 11. Un cop acabada la degustació, cada participant es farà responsable de la neteja i recollida dels seus estris i de la seva zona de treball.